Het Bink 36 team

Maak kennis met onze coaches

CrossFit Bink36 heeft een uitstekend team van ervaren, enthousiaste en energieke coaches wat zich uitstraalt in onze manier van lesgeven

Team

Onze coaches

Crossfit Bink36 Trainer Jorden van Heusden

Jorden van Heusden


Owner & Head Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Jorden van Heusden

Jorden van Heusden

Owner & Head Coach
Certificates & Education

Certificates

HBO sportmanagement CrossFit Trainer level 1 (2012) CrossFit Trainer level 2 (2015) Mobility Trainer (2013) Kettlebell Trainer (2013) Gymnastics Trainer (2013) Weightlifting Trainer (2014) Competitor Trainer (2014) Powerlifting Trainer (2015) Endurance Trainer (2015) Crossfit Kids Trainer (2017) Aerobic Capacity Trainer (2017)

Overload Worldwide

Overload Worldwide: Power Sled Trainer (2016) T.o.p. Trainer Level A (2017) Personal Hormonal Profiling (2017) Master Kettlebell instructor (2016) Mylogenics Activation (2017) Mylogenics Release (2017)

Overige Opleidingen

FitVak A (2004-2005) Coachen op competenties (2005) National Gezondheidsplan (2008) NASM mbo niveau 4 (2010) TRX certificatie (2011) Bewegingsdeskundige prediabetes niveau 4+ (2012)

Background

De eerste sport waar ik fanatiek in was, was judo. Om een gewichtsklasse omhoog te gaan adviseerde mijn toenmalig trainer mij om te beginnen met krachttraining. Dit was op mijn 15de en sindsdien ben ik nooit meer uit de fitness branche gestapt. Na verschillende uithoeken van de sport gedaan en gegeven te hebben ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij CrossFit en dit is sinds dag 1 mijn grote passie. Naast de werkzaamheden op CrossFit bink 36 ben ik ook nog werkzaam als trainer voor AALO fitness opleidingen.

What keeps me motivated

De ontwikkelingen van het lichaam door middel van training met al zijn voor en tegenslagen. Daarnaast is het plezier in het trainen met geweldige mensen om me heen altijd de grootste motivatie geweest.

Favorite cheat mail

Alles wat Stacy Jones maakt!

Favorite workout

Alles met weinig skills en zware gewichten bv Diane

Favorite quote

Let’s make it hurt!

Crossfit Bink36 Trainer Pierre Macon

Pierre Macon


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Pierre Macon

Pierre Macon

Coach

Education / Certificates

CrossFit Level 1

Background info

Ik heb Nederland ontdekt vanwege een aantal competities hier; ik trainde dan bij CrossFit Bink 36 en genoot van de atmosfeer en omgeveing :)

What keeps me motivated

Ik hou van competitie en ik haat verliezen

Favorite cheat meal

Gepanneerde camembert cheeseburger met wijn

Favorite workout

Amanda

Favorite quote

"On est pas venu ici déguisé en feuille de choux se faire bouffer le cul par les lapins" (letterlijk vertaald in nederlands : "we zijn niet naar hier gekomen verkleed als bladeren van kolen om ons te laten opeten door konijnen”)

Crossfit Bink36 Trainer Theo Kastanidis

Theo Kastanidis


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Theo Kastanidis

Theo Kastanidis

Coach

Education/Certificates

MSc Human Movement Science, Bs P.E. and Sport Science, Crossfit Lv1, Personal training.

 

Background

Tot mijn 22ste ben ik topatleet geweest in Taekwondo, waarbij ik in de Griekse selectieteam zat. Alle trainingen draaiden om hoge intensiteit, wat echt heerlijk was. Na mijn stop als topatleet begon ik met fitnessen in de gym en heb dit 2 jaar vol gehouden. Op het moment dat ik het saai begon te vinden vroeg een kennis aan mij of ik crossfit wou uitproberen. Tijdens mijn eerste wod vond ik weer de intensiteit die mijn lichaam gewend was en sindsdien ben ik verliefd geworden op crossfit. CrossFit Bink36 is de box waar ik ben begonnen en door de sfeer, de methode van de trainingen en de trainers vind ik het geweldig waardoor ik er tot nu toe met heel veel plezier train.

 

What keeps me motivated

Door crossfit is alles meetbaar, hierdoor vind ik het als atleet en trainer motiverend om te zien dat mensen progressie maken, zoals in oefeningen die zij na een tijd wel kunnen uitvoeren, in gewichten die zij zwaarder kunnen tillen en in tijden die steeds sneller worden. Bovendien vind ik dat er een verschil is tussen bewegen en trainen. Bewegen doe je doelloos waar je je tijd wil invullen met iets, terwijl trainen daarentegen juist met een doel is, waarvoor je jezelf moet uitdagen en elke dag je uiterste best voor moet doen. Bij crossfit Bink36 komen mensen om te trainen wat mij voldoening geeft om er als trainer werkzaam te zijn.

 

Favorite cheat mail

Pizza, Burgers!

Favorite workout

De meeste die Jorden maakt, Badger.

Favorite quote

The journey of thousand miles begins with one step - Lao Tzu

 

Crossfit Bink36 Trainer Sophie Matthijs

Sophie Matthijs


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Sophie Matthijs

Sophie Matthijs

Coach
Certificates & Education

Certificates

CrossFit Level 2 CrossFit Level 1 CrossFit weightlifting trainer CrossFit competitors trainer CrossFit powerlifting trainer CrossFit Kids trainer Aerobic Capacity trainer AALO fitness level 1 AALO fitness level 2

Overload Worldwide

Overload Personal Hormonal Profiler (nutrition) Overload Trainer T.O.P A Overload Mylogenics Release Overload Mylogenics Rehab Overload Mylogenics Activation

Overige opleidingen

Criminologie

Background info

Ik ben in october 2013 gestart met CrossFit bij Bink 36 en werd meteen verliefd op de sport. Mijn passie volgend heb ik me verder ontwikkeld als wedstrijd atleet. Ik kreeg de mogelijkheid om te coachen bij CrossFit Bink 36 en mezelf te ontwikkelen als CrossFit coach en zo mijn passie te delen met vele anderen.

What keeps me motivated

Vooruitgang motiveert. Ik hou ervan om te zien tot wat mijn lichaam in staat is te doen, fysiek en mentaal. Sterker, sneller en beter worden, samen met mijn training buddies door mezelf en elkaar te pushen is een super gevoel. Mijn passie vertaalt zichzelf in mijn coaching, ik vind het super om een gezonde levensstijl te creëren voor ieder persoon, elk met zijn eigen doelstellingen, gaande van opnieuw normaal functioneren in het normale leven, gezond en fit worden, tot wedstrijd atleet worden. Het zien van vooruitgang die iemand maakt omwille van het werk dat hij/zij erin stopt, is gewoonweg fantastisch. Ik hou ervan om mezelf continu te blijven ontwikkelen, voornamelijk om het functioneren van het menselijk lichaam beter te begrijpen, hoe mensen beter te laten bewegen, het lichaam te herstellen en de correcte trainings stimulus te kunnen geven. Dit is echt een fantastische niche om in te werken.

Favorite cheat meal

Sushi

Favorite workout

Een chipper of een korte wod zoals Grace

Favorite quote

Do what you Love, Love what you Do

Crossfit Bink36 Trainer Melodie Duval

Melodie Duval


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Melodie Duval

Melodie Duval

Coach

Certification

CrossFit Level 1; DE gymnastics

Background

Ik ben Francaise en woon nu in Den Haag. Ik beoefende als kind gedurende 10 jaar gymnastics, na mijn studie werd ik gymnastics coach. Ik gaf les in de performance club in Zuid-Frankrijk en Parijs. Nu combineer ik mijn 2 passies, gymnastics en CrossFit. Ik ben erg blij dat ik beide kan combineren.

What keeps me motivated

Ik leer nog steeds elke dag, vooral om mezelf verder te pushen. 

Favorite cheat mail

Burgers, cheesecake en koekjes

Favorite workout

Fran

Favorite quote

Les gagnants trouvent des moyens, les perdants des excuses, vertaald: winnaars vinden hun weg, verliezers gebruiken excuses.

Crossfit Bink36 Trainer Belinda Bekker

Belinda Bekker


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Belinda Bekker

Belinda Bekker

Coach

Education/Certificates

CrossFit Level 1, HALO NASM

Background

Ik ben personal trainer en doe nu 6 jaar CrossFit. Ik ben in 2017 naar de CrossFit Regionals geweest. Ik heb voor CrossFit 14 jaar geturnd.

What keeps me motivated

Kinder buenos en fitter en sterker worden

Favorite cheat mail

Kinder buenos

Favorite workout

Alles met hang power cleans, thrusters en burpees

Favorite quote

Burpees!

 

Crossfit Bink36 Trainer Wouter de Rijk

Wouter de Rijk


coach

Crossfit Bink 36 Trainer Wouter de Rijk

Wouter de Rijk

coach

Background

Als kind zat ik op judo, wat ik altijd met veel plezier maar niet op competitief niveau deed. Rond m’n 16e ging ik daarnaast bij een sportschool sporten waar één van de trainers me in aanraking bracht met CrossFit. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer met CrossFit gaan bezighouden en toen ik begon met studeren ben ik lid geworden bij een box. Vanaf de eerste keer dat mijn oom me uitnodigde voor een proefles bij Bink, was ik verkocht (de WOD herinner ik me nog steeds: pistols en HSPUs!)

What keeps me motivated

Het blijven zien van vooruitgang in alle domeinen die voor CrossFit belangrijk zijn. Daarnaast is de endorfine high na elke WOD een grote motivatie!

Favorite cheat mail

Koffie en pannenkoeken als ontbijt

Favorite workout

Alles met high-skill movements en cardio, zoals Open wod 20.5

Favorite quote

To lose confidence in one’s body is to lose confidence in oneself – Simone de Beauvoir

Crossfit Bink36 Trainer Enzo Hoogenraat

Enzo Hoogenraat


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Enzo Hoogenraat

Enzo Hoogenraat

Coach

Education/Certificates

CrossFit Level 1, HBO Fysiotherapie // Bachelor of Science (Physiotherapy)

Background

Op 3 juli 2013 kwam ik op 15e jarige leeftijd, een toen nog klein en kale versie van CrossFit Bink 36 binnen lopen. Deze dag werd ik ontgroend... en goed ook. Na 15 minuten had ik een aardig pak slaag gekregen van alle wallballs en burpees en was ik verliefd. 6 Jaar later ben ik nog steeds iedere dag bezig met CrossFit en heb ik het geluk om deze passie met alle leden te delen, door hen te ondersteunen waar nodig.

What keeps me motivated

Na 8 jaar actief te zijn met kracht en conditietraining heb ik eerlijk gezegd geen motivatie meer nodig. Dit is mijn levenswijze, ik hou ervan hoe ik me voel als ik sport en heb hier ondertussen geen motivatie meer voor nodig. Wat ik echter wel erg leuk vind om te doen is om mezelf bloot te stellen aan andere sporten als MMA, zwemmen, boulderen etc. zodat ik de fysieke vaardigheden die CrossFit mij heeft gebracht kan gebruiken om andere sporten te beoefenen... en dat is leuk!

Favorite cheat mail

Italiaans voedsel

Favorite workout

Cindy

Favorite quote

''Hang me out to dry, i wont crack'' - Stormzy

 

Crossfit Bink36 Trainer Stacey Cosse

Stacey Cosse


Coach

Crossfit Bink 36 Trainer Stacey Cosse

Stacey Cosse

Coach

Education / Certificates

CrossFit Level 1 Weight Lifting Kettle Bell

Background info

Het zou om een kort verhaal moeten gaan over mezelf. Het kan heel kort zijn, ik ben namelijk maar 1m57.

What keeps me motivated

Het zweet, vloeken en glimlachen van de leden zijn super. Deze maken onze job waard.

Favorite cheat meal

Pannekoeken met spek, kaas en syrup

Favorite workout

Alles met burpees

Favorite quote

Das maar voort beste!!!

Be the best you can be

Training inside & outside at the box is ON! In addition, check our YouTube channel for the homewods, and our instagram/ facebook for the running wods

DONDERDAG ONLINE CF YOGA @ 20u15 (KLIK HIER)