Crossfit Kids & Teens

Kids Class

Voor de kids van 4 t/m 11 jaar bieden wij specifieke CrossFit kids lessen aan die verzorgd worden door coaches gecertifieerd als CrossFit Kids Coach. Onze kids les is een CrossFit programma speciaal ontworpen voor kinderen en de specifieke ontwikkelingsbehoeften van kinderen. Het laat kinderen meer bewegen, zelfvertrouwen opbouwen, leren samen werken door teamwork en heel veel plezier hebben! De kinderen werken aan grondmotorische vaardigheden, sportiviteit, leiderschap, teamwork, luistervaardigheid, zelfdiscipline en omgangsvormen. Je merkt dat de kinderen meer zelfvertrouwen ontwikkelen wat zich positief vertaalt in het dagelijks leven.

Teens Class

Voor de kids van 12 t/m 18 jaar bieden wie specifieke teens lessen aan. Tijdens deze lessen worden de teens de verschillende CrossFit technieken aangeleerd die dan worden toegepast in een workout. Tijdens deze les vervalt de kinderlijke, speelse manier van aanleren en worden de techniek trainingen in een meer gestructureerde set up aangeleerd.

Overgang van kids naar teens

Wanneer je jouw kind wil laten overgaan van de kids les naar de teens les, raden we je aan dit even te bespreken met de kids coach want elk kind is anders en heeft andere behoefte, de leeftijd is hier dus geen bepalende factor maar wel wat de beste keuze is voor de vooruitgang van jouw kind en wat jouw kind op dat moment nodig heeft. Uiteraard wordt ook geluisterd naar de behoefte van je kind zelf.

Be the best you can be

Wil jij graag mee trainen? Vraag je gratis proefles aan via info@crossfitbink36.nl