Fitness Den Haag | Crossfit Bink 36

Fitness Den Haag

Fitness in Den Haag

CrossFit bink 36 biedt een unieke fitness training in Den Haag.

CrossFit Bink 36 geeft fitness trainingen zonder gebruik van apparaten. Alle trainingen zijn gebaseerd op trainen doormiddel van functionele oefeingen die te herleiden zijn naar het dagelijks leven.

Wat is CrossFit?

CrossFit is het nieuwe fitness! Het is Back to Basic, zonder moeilijke en ingewikkelde apparaten. Het is een trainingsprogramma waarbij je verschillende sporten combineert in een serie intensieve oefeningen. Vechtsport, atletiek, turnen, roeien, krachttraining, ect. Er komen hierbij geen apparaten aan te pas! Het doel van CrossFit is door intensieve training zoveel mogelijk van het lichaam in werking te zetten. Door de intensiviteit is 60 minuten voldoende.

CrossFit is een effectieve trainingsmethode waarbij wordt gewerkt met altijd varierende, functionele bewegingen die worden uitgevoerd op een hoge intensiteit. Tijdens de trainingen word er naar gestreefd om bewegingen uit te voeren die gericht zijn op de dagelijkse activiteiten. Activiteiten zoals trekken, duwen, buigen, strekken, tillen gooien, lopen, rennen, springen enz. CrossFit is geschikt voor iedereen omdat de trainingen kunnen worden uitgevoerd op eigen niveau en snelheid.

Kom eens ervaren wat CrossFit voor jou kan betekenen: Volg een gratis groepsles.

Contact

Voor wie is CrossFit